Nieuw initiatief:  Wandel groep Jagershoef

Nieuw initiatief van een stagiaire: 
Wandel groep Jagershoef

Ervaart u ooit dat u te weinig contact heeft of zit u vaak veel binnen door corona. Ik heb hier soms wel last van. Mijn naam is Bart en ik ben een student op het summa college. Tijdens corona heb ik veel binnen gezeten en weinig af kunnen spreken  met andere mensen. Dit zorgde er voor dat ik sommige dagen vaak alleen moest door brengen. Omdat ik zoveel andere mensen met het zelfde probleem hoor zitten en het beter weer begint te worden, leek het mij leuk om met een clubje eens te gaan wandelen. We zullen wekelijks samen de route uitstippelen en er wordt rekening gehouden met iedereen zijn conditie.

Dus wees niet bang om contact op te nemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het maakt niet uit of je jong of oud bent. Iedereen kan zich aansluiten en gezellig meewandelen.

Doe mee!

Telefoon: 06 51703918. 

Wilt u reageren op deze oproep?
Stuur een mailtje naar projectleider@samenburen.nl. Wij zullen u in contact brengen met degene die de oproep heeft geplaatst.

Andere oproepjes: