Prikbord

Kun je wel wat hulp gebruiken? Wil je iemand helpen?
Laat het ons weten. Wij plaatsen je oproep op het prikbord.

Eindje Schoner met SamenBuren

SamenBuren doet mee met Eindje Schoner! Als we allemaal een beetje doen, maken we samen Eindje Schoner. Daarom organiseren we op 8 mei 2021 een dag waarop we met z’n allen Eindhoven een beetje schoner maken. Iedereen kan meedoen! Pas op: het is verslavend 😉 Help onze buurt Jagershoef schoon te krijgen, sluit aan en...
Bekijk deze oproep

Versieren op Koningsdag

DOE MEE EN LAAT ZIEN HOE MOOI JIJ JE HUIS, RAAM, STOEP OF VOORTUIN KUNT VERSIEREN OP KONINGSDAG!!!
Bekijk deze oproep

Spelen op Koningsdag

Op koningsdag wordt er vanuit SamenBuren een sport/spellenmiddag georganiseerd voor jongeren. We gaan hier samen verschillende spellen en sporten uitvoeren. Dit vind plaats op het Cruyff Court van 12:00 tot 15:00. Lijkt het je nou leuk om mee te komen doen of een kijkje te komen nemen? Kom dan gerust langs!
Bekijk deze oproep

Wijkgebouw De Jagershoef open

Woensdag is vanuit Stichting Wijkbelang Jagershoef en SamenBuren het Wijkgebouw De Jagershoef (Lohengrinlaan 1) open voor alle bewoners voor jong tot oud. Kom gezellig langs!!!!
Bekijk deze oproep

Versieren op Koningsdag

Versier je buurt! Alle huishoudens worden uitgedaagd om hun stoep en/of tuin te versieren. Let op: alles moet zichtbaar zijn vanaf de straatkant i.v.m. de corona-maatregelen. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Meld je aan door een mailtje te sturen naar projectleider@jagershoef.nl met de adresgegevens, wie er mee doet en vermeld daarbij de leeftijden...
Bekijk deze oproep

Nieuw initiatief:  Wandel groep Jagershoef

Mijn naam is Bart en ik ben een student op het summa college. Tijdens corona heb ik veel binnen gezeten en weinig af kunnen spreken met andere mensen. Dus leek het mij leuk om met een clubje eens te gaan wandelen. We zullen samen de route uitstippelen en er wordt rekening gehouden met iedereen zijn...
Bekijk deze oproep

In contact met bewoners

Mijn naam is Tim Geurts en ik loop stage bij SamenBuren in het wijkgebouw De Jagershoef. Graag wil ik onder andere bewoners helpen om met andere bewoners in contact te komen, waarbij rekening wordt gehouden met gemeenschappelijke interesse.
Bekijk deze oproep

Nieuw: Online interest game S W J

Vanaf 31 Maart iedere Woensdag: Een SWJ stream, Social Wild & Joy! in deze stream gaan we een Online Interest Game doen. Meer informatie via projectleider@jagershoef.nl!
Bekijk deze oproep

Sport en bewegingsadvies van Bas

Wil jij individueel advies op het gebied van sport, bewegen en/of leefstijl? Neem dan contact op met Bas (b.gerritse@student.fontys.nl) Bas biedt iedere week de Vitality Club activiteit aan. Deze laagdrempelige beweegvideo kun je gewoon vanuit huis volgen op het moment dat het jou uitkomt. Kijk op www.samenburen.nl of bijgevoegd filmpje voor meer info.
Bekijk deze oproep

Nieuwe leden welkom bij KBO Jagershoef

Veel voordelen als lid bij KBO Afdeling Jagershoef!
Bekijk deze oproep

Heg snoeien voor oudere dame

Wie kan en wil een heg snoeien voor een oudere dame? Hoera! Een hulp is gevonden!
Bekijk deze oproep

SamenBuren in coronatijd

SamenBuren is een bewonersinitiatief van en voor bewoners ondersteund vanuit Stichting Wijkbelang Jagershoef om bewoners met elkaar te verbinden. En natuurlijk doen we dat ook in coronatijd! SamenBuren wil graag weten hoe het nu met je gaat.
Bekijk deze oproep

Vraag: Hulp bij wegbrengen afval naar de milieustraat

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die in onze wijk bewoners wil helpen met het ophalen en vervoeren  van spullen naar de milieustraat.
Bekijk deze oproep

Vraag: Taalcoaches gezocht

Wij zoeken vrijwillige  ‘Taalcoaches voor groepen’. Een groep bestaat uit ongeveer 4-6 deelnemers. Als taalcoach ga je met hen 20 keer, 2 uren per week oefenen wat zij graag willen leren. Op deze manier help je niet alleen iemand op weg in onze maatschappij, maar je leert er zelf ook veel van door het contact...
Bekijk deze oproep