Prikbord

Kun je wel wat hulp gebruiken? Wil je iemand helpen?
Laat het ons weten. Wij plaatsen je oproep op het prikbord.

Yogalessen bij Stichting Sociaal Solidair

Een leuke ontmoeting op de maandagmorgen. Yoga en samen afsluiten met een kopje koffie/thee Doe je mee ? Op feestdagen gaat het niet door en in vakantie periodes in overleg. We volgen de algemene Covid maatregelen.
Bekijk deze oproep

Yoga groep in Jagershoef

Wie sluit er aan bij een gezellige yoga-groep (leeftijd van 45 tot 82 jaar) in Jagershoef? Donderdagavond 18.30 uur tot 19.45 uur. Voor meer informatie: Renee Lievens relightyoga@gmail.com.
Bekijk deze oproep

Opschoondag Jagershoef 13 november

Beste bewoners van Jagershoef, Op zaterdag 13 november is er voor u een opschoon-dag in de wijk Jagershoef. U kunt uw grof huisvuil brengen naar het parkeerterrein voor de kerk aan de Koning Arthurlaan. U kunt uw spullen brengen tussen 10.00 en 14.00 uur!
Bekijk deze oproep

Tuin bijhouden voor 90 plusser

Wie kan voor een 90-plusser af en toe de tuin een beetje bijhouden? Voor direct ben ik op zoek naar iemand die mijn laurier-heg kan snoeien.
Bekijk deze oproep

Uitnodiging presentatie eenzaamheid onder jongeren

Uitnodiging presentatie eenzaamheid onder jongeren in wijkgebouw De Jagershoef. Op vrijdag 23 juli van 14:00 tot 15:00 uur. Hier zullen ook gastsprekers toelichting geven.
Bekijk deze oproep

Vitality Club weer buiten in Jagershoef

Vitality club start vanaf 22 juni 10:00 uur weer buiten op het Cruyff Court aan de Logengerinlaan1 in Jagershoef!
Bekijk deze oproep

Leuke sociale snuffelshop

Wisten jullie dat ? Er in Vlokhoven een hele leuke sociale snuffelshop zit ? De openingstijden dinsdag en donderdag van 10-12 uur zijn ? We kleding hebben in alle maten 2ehands en nieuw ? We ook schoenen, voornamelijk dames en nieuw in alle maten hebben ? Minima ook echte sociale prijsjes betalen ? Niet minima...
Bekijk deze oproep

Yoga voor volwassenen gestart in Jagershoef

Patangam is gestart met yoga voor volwassenen op maandagavond van 19:30 tot 20:30. De eerste kennismaking les yoga voor volwassenen is gratis in het ‘Activiteitencentrum De Jagershoef’ Lohengrinslaan 1, 5625 EK Eindhoven. Een introductie les duurt 45 minuten. U kan zich aanmelden voor de introductie les via de site van Patangam; www.patangam.nl
Bekijk deze oproep

Kinderyoga start in Jagershoef

Wilt u dat uw kind lekker in zijn/haar vel zit, minder achter allerlei gadgets zit en leert zich meer te concentreren. Wilt u weten wat kinderyoga voor uw kind kan betekenen? Patangam kindercoaching en kinderyoga biedt op 19, 22, 26 en 29 mei eerste gratis yoga kennismaking les in Eindhoven.
Bekijk deze oproep

Eindje Schoner met SamenBuren

SamenBuren doet mee met Eindje Schoner! Als we allemaal een beetje doen, maken we samen Eindje Schoner. Daarom organiseren we op 8 mei 2021 een dag waarop we met z’n allen Eindhoven een beetje schoner maken. Iedereen kan meedoen! Pas op: het is verslavend 😉 Help onze buurt Jagershoef schoon te krijgen, sluit aan en...
Bekijk deze oproep

Wijkgebouw De Jagershoef open

Woensdag is vanuit Stichting Wijkbelang Jagershoef en SamenBuren het Wijkgebouw De Jagershoef (Lohengrinlaan 1) open voor alle bewoners voor jong tot oud. Kom gezellig langs!!!!
Bekijk deze oproep

Nieuw initiatief:  Wandel groep Jagershoef

Mijn naam is Bart en ik ben een student op het summa college. Tijdens corona heb ik veel binnen gezeten en weinig af kunnen spreken met andere mensen. Dus leek het mij leuk om met een clubje eens te gaan wandelen. We zullen samen de route uitstippelen en er wordt rekening gehouden met iedereen zijn...
Bekijk deze oproep

In contact met bewoners

Mijn naam is Tim Geurts en ik loop stage bij SamenBuren in het wijkgebouw De Jagershoef. Graag wil ik onder andere bewoners helpen om met andere bewoners in contact te komen, waarbij rekening wordt gehouden met gemeenschappelijke interesse.
Bekijk deze oproep

Nieuw: Online interest game S W J

Vanaf 31 Maart iedere Woensdag: Een SWJ stream, Social Wild & Joy! in deze stream gaan we een Online Interest Game doen. Meer informatie via projectleider@jagershoef.nl!
Bekijk deze oproep

Sport en bewegingsadvies van Bas

Wil jij individueel advies op het gebied van sport, bewegen en/of leefstijl? Neem dan contact op met Bas (b.gerritse@student.fontys.nl) Bas biedt iedere week de Vitality Club activiteit aan. Deze laagdrempelige beweegvideo kun je gewoon vanuit huis volgen op het moment dat het jou uitkomt. Kijk op www.samenburen.nl of bijgevoegd filmpje voor meer info.
Bekijk deze oproep

Nieuwe leden welkom bij KBO Jagershoef

Veel voordelen als lid bij KBO Afdeling Jagershoef!
Bekijk deze oproep

Heg snoeien voor oudere dame

Wie kan en wil een heg snoeien voor een oudere dame? Hoera! Een hulp is gevonden!
Bekijk deze oproep

SamenBuren in coronatijd

SamenBuren is een bewonersinitiatief van en voor bewoners ondersteund vanuit Stichting Wijkbelang Jagershoef om bewoners met elkaar te verbinden. En natuurlijk doen we dat ook in coronatijd! SamenBuren wil graag weten hoe het nu met je gaat.
Bekijk deze oproep

Vraag: Hulp bij wegbrengen afval naar de milieustraat

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die in onze wijk bewoners wil helpen met het ophalen en vervoeren  van spullen naar de milieustraat.
Bekijk deze oproep

Vraag: Taalcoaches gezocht

Wij zoeken vrijwillige  ‘Taalcoaches voor groepen’. Een groep bestaat uit ongeveer 4-6 deelnemers. Als taalcoach ga je met hen 20 keer, 2 uren per week oefenen wat zij graag willen leren. Op deze manier help je niet alleen iemand op weg in onze maatschappij, maar je leert er zelf ook veel van door het contact...
Bekijk deze oproep