Totaal Onderwijs

Totaal Onderwijs

Totaal Onderwijs is een particuliere onderwijsinstelling voor (jong)volwassenen gespecialiseerd in Nederlands als eerste en tweede taal (NT1 en NT2). Wij maken cursisten zelfredzaam met behulp van taal, vanuit een praktijkgerichte aanpak in een vertrouwde en persoonlijke omgeving.

Dit doen wij landelijk vanuit een regionale aanpak met betrokken professionals.

Totaal Onderwijs heeft twee verschillende bedrijfsonderdelen, te weten: Totaal Training en Totaal Inburgering.

Met Totaal Training bieden wij Nederlandse taaltrainingen en cursussen op maat aan, in opdracht van de gemeentelijke, regionale en rijksoverheidsinstellingen en voor werkgevers en particulieren. Al onze trainingen en cursussen hebben als doel mensen actief te laten deelnemen aan hun werk of leefomgeving.

Totaal Inburgering is gespecialiseerd in het inburgeren van nieuwkomers en bied trajecten aan op alle niveaus: alfabetisering, inburgering en staatsexamen. Taal is geen barrière, maar een middel naar een persoonlijk doel, zoals bijvoorbeeld in vrijheid en veiligheid een zelfstandig bestaan kunnen opbouwen.

Sinds kort heeft Totaal Onderwijs ook in de Jagershoef een plek waar we lessen verzorgen voor ongeveer 20 nieuwkomers. Met veel plezier maken we gebruik van de ruimtes in het buurtcentrum waar de enthousiaste vrijwilligers onze cursisten hartelijk ontvangen en een praatje maken in de pauzes. Een mooi voorbeeld dat je integreren samen doet.

Kent u iemand die moet inburgeren of moeite heeft met de Nederlandse taal? Laat het ons weten! We zijn ten alle tijden bereid om, vrijblijvend, informatie over onze taallessen te verstrekken.

Tot ziens bij ons op school!

ContactpersoonKarlijn Lessmann