Patangam kinderyoga

Patangam kindercoaching en kinderyoga

Beste buurtbewoners van Jagershoef,

Ik wil me graag even aan jullie voorstellen.
Mijn naam is Rajee Aswal. Na 15 jaar in de hulpverlening gewerkt te hebben ben ik nu met mijn eigen praktijk Patangam kindercoach en kinderyoga begonnen. Binnen mijn praktijk bied ik ook online coaching aan (jong) volwassen. De kindercoaching is laagdrempelig voor kinderen en hun ouders, die uiteenlopende wensen kunnen hebben. Zoals, het hervinden van zelfvertrouwen, concentratie, rust en helderheid in het hoofd en lekker in je vel zitten. Ook voor de ouders die opvoedingsvragen hebben kunnen bij mij terecht. Voor kinderen en ouders met een migratie achtergrond kijk ik naar wat ze nodig hebben om hun draai te vinden in de Nederlanse samenleving en waar ze eventueel tegen aan lopen.

Ik bied yogalessen aan jongeren van 6 t/m 13 jaar. Yoga brengt de geest en het lichaam tot rust. Daarnaast bevordert yoga de creativiteit, concentratie, leervermogens en het probleemoplossende vermogens van het kind/jonger.  Tijdens een yoga sessie wordt gebruik gemaakt van ontspannende muziek, diverse yogaoefeningen, ademhalingstechnieken, lichaamsbewustzijn, meditatie en mindfulness.

Wil je weten wat yoga voor jou kan betekenen. Je bent van harte welkom om het zelf te komen ervaren. Ik geef de eerste kennismaking les gratis. Vanwege de Corona-maatregelen vindt de yogales buiten op deze locatie.

Neem voor meer informatie een kijkje op mijn website. Via daar kun je jezelf aanmelden! 

www.patangam.nl 

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.

U kunt me bereiken via Telefoon: +31 6 36545361, e-mail: info@patangam.nl

 

ContactpersoonRajee Aswal