Fit For Free

Fit For Free Eindhoven Bisschop Bekkerslaan

Hallo buren,

We leven momenteel allemaal in een lastige en onzekere tijd, een tijd zoals we nooit eerder hebben meegemaakt waarin iedereen voor zijn eigen uitdagingen komt te staan. Omdat wij onszelf door de sluiting van de sportscholen momenteel niet kunnen inzetten voor de gezondheid van de mensen op onze sportschool willen wij met ons team onszelf graag inzetten voor onze medemens, onze buurt- en onze stadsgenoten.

Mijn naam is Luuk, manager van Fit For Free Eindhoven Bisschop Bekkerslaan. Samen met mijn fantastische team zullen wij, in samenwerking met ‘SamenBuren’, komende periode zo veel mogelijk buren willen helpen met hun gezondheid zowel mentaal als fysiek.

Wat gaan wij voor jou betekenen?
Komende maanden zullen wij via het YouTube kanaal Fit4free SamenBuren Jagershoef drie keer per week filmpjes met jullie delen waarin we tips delen. De filmpjes gaan onder meer over (gezond) bewegen, tips over voeding met leuke en gemakkelijke recepten en daarnaast zullen we inzoomen op het stuk eenzaamheid en hoe je dit tegen kan gaan.

Om nog meer in contact te komen met jullie zijn wij twee dagen per week LIVE beschikbaar via het YouTube kanaal om vragen te beantwoorden, nog meer tips te geven of om gewoon even gezellig te kletsen met de mensen die daar behoefte aan hebben.

Wij hopen op deze manier zo veel mogelijk van jullie in deze lastige tijd te helpen gezond te blijven en elke dag te beginnen en te eindigen met een lach op je gezicht.

Met sportieve groeten,

Luuk Coumans
Manager Fit For Free