Biljartvereniging Jagershoef

Biljartvereniging Jagershoef

De biljartvereniging is op 1 januari 1993 opgericht onder de naam biljartvereniging “de Eilanders”. Sinds 1 september 2014 zijn ze verder gegaan als biljartvereniging “JAGERSHOEF”. Zij spelen de wedstrijden in het speltype libre op maandagmiddag van 13.00 uur tot c.a. 17.00 uur in het het “Poolcentrum Woensel”.

In de onderlinge competitie op maandagmiddag speel je gemiddeld 2 wedstrijden van 20 beurten. De onderlinge competitie loopt van september tot en met juni. In de vakantie periode juli en augustus spelen de leden die daar interesse in hebben vriendschappelijk tegen elkaar. Enkele keren per jaar spelen ze tegen een vereniging (met dezelfde grondslag) uit de directe omgeving een uit en thuis wedstrijd. De uitwedstrijden kunnen op een ander moment plaats vinden. Momenteel hebben ze 20 leden waarvan 19 actief. De leeftijd van onze leden varieert van 60 tot 90 jaar. 

Aanmelden nieuwe leden:

Ben je 55 jaar of ouder en wil je in competitie-verband spelen? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Aanmelden kan bij de wedstrijdleider Arno Meelen, Parcivalstraat 32, 5625 EV Eindhoven. Mobiel 06-42071848

ContactpersoonArno Meelen