Leefbaarheid en veiligheid

Buurtpreventie

Al gezien die mensen in die nieuwe gele jassen?

Ongetwijfeld hebt u ons al vaker zien lopen door de wijk. De actieve buurtpreventen zijn herkenbaar aan de gele jassen of hesjes met opschrift “buurtpreventie”. Een enthousiaste groep vrijwilligers die met grote regelmaat de wijk intrekt. 

De groep actieve buurtpreventie Jagershoef bestaat uit zo’n 20 buurtbewoners die met regelmaat door onze wijk lopen en fietsen. Wij lopen steeds als groep.

Wil je lid worden dan graag een mailtje naar projectleider@jagershoef.nl. Vermeld in de mail je (voor)naam, straat en huisnummer en postcode. Doe er ook even je mobiele telefoonnummer bij.

Je wordt eerst uitgenodigd om een rondje met ons te maken door de wijk. Hebben we een klik dan gaan we je definitief inschrijven. Je wordt geacht om een certificaat te halen via een training van de gemeente. Dit zijn 2 avonden van 3 uurtjes. Je gegevens zullen uiteindelijk gedeeld worden met de gemeente (voor registratie) en onze wijkagent.

Met vriendelijke groet,

Chris Bakkes,
coördinator actieve buurtpreventie

Wijkagent Thom van Houtum

Contact

E-mail:
projectleider@jagershoef.nl

Telefoon:
06 – 51 70 39 18

Adres:
Wijkgebouw De Jagershoef
Lohengrinlaan 1
5625 EK Eindhoven 

Melding openbare ruimte

Losliggende tegels, zwerfafval of slecht onderhoud: bel 14040 of download de Buiten Beter App of gebruik onderstaande link.

Ongediertebestrijding

Politie App

Snel een melding naar de politie sturen inclusief foto of video? Download de politie app.