Jagershoef

0
Inwoners
0
Hectare
0
Straten
0
Huishoudens

SamenBuren in Jagershoef

Met SamenBuren betrekken we bewoners bij onze buurt en helpen we om nieuwe projecten mogelijk te maken. Via huisbezoeken komen we in contact met vele buurtgenoten die best bereid zijn om iets voor elkaar te betekenen.

SamenBuren is van en voor alle buurtbewoners. Wij sluiten aan bij ieders talenten en mogelijkheden en proberen van daaruit een verbinding met de buurt te maken. Samen zorgen we vanuit vertrouwen voor passende oplossingen.

Zo willen we iedereen tegemoet komen: die drukbezette ondernemer of alleenstaande moeder, iemand die wat hulp kan gebruiken of eenzaam is, een bewoner die iets wil organiseren voor de buurt… Door in gesprek te gaan en vanuit vertrouwen afspraken te maken, zetten we samen de volgende stap.

Wil je ons spreken? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

Johan Miedema, Projectleider SamenBuren

SWJ

Stichting Wijkbelangen Jagershoef

De SWJ komt op voor de belangen van de bewoners van Jagershoef en fungeert als spil tussen bewoners en gemeente. Zo houdt de SWJ zich bezig met onder meer:

  • informatievoorziening
  • ondersteuning van bewonersorganisaties
  • organisatie van activiteiten voor buurtbewoners
  • contacten met gemeente, woningbouwverenigingen en professionele partijen

SamenBuren werkt als bewonersorganisatie samen met SWJ.

Wijkgebouw De Jagershoef

Lohengrinlaan 1
5625 EK Eindhoven

Het VTA in de wijk Jagershoef is in 2009 overgenomen door WOONINC. Het heet sinds die tijd “Activiteitencentrum De Jagershoef” en is bedoeld als ontmoetingsplek voor de buurtbewoners.

De maatschappelijke bijdrage van Wooninc. is te zorgen voor goede wijkvoorzieningen voor leren, spelen, ontmoeten en welzijn, waarbij Wooninc. ondersteunt en faciliteert.

Openingstijden

De algemene openingstijden zijn:

Woensdag Wijkdag: 10:00u – 16:00u

Zie agenda voor openingstijden tijdens activiteiten.

Onze buurt Jagershoef

Jagershoef is een buurt gelegen in Woensel-Noord dat een stadsdeel is van Eindhoven, in de provincie Noord-Brabant. Er zijn verschillende voorzieningen in Jagershoef.

Jagershoef maakt deel uit van de wijk Ontginning die bestaat uit ’t Hool, Vlokhoven, Winkelcentrum Woensel, Driehoeksbos en Prinsejagt. In 2007 telde Jagershoef ruim 3500 inwoners, van wie er 940 ouder waren dan 65 jaar.

(Bron: Wikipedia)

Eindhoven

Ligging buurt Jagershoef

Jagershoef

Plattegrond