Inburgeringscursus in Jagershoef via Totaal Onderwijs

“Taal is… vaker een praatje in de buurt, sneller vrienden maken, een groter sociaal netwerk, meer kans op een baan, jezelf thuis voelen, zelfstandiger zijn…”

Totaal Onderwijs is gespecialiseerd in het inburgeren van nieuwkomers. Bij ons komen nieuwkomers op een school waar zij zich thuis kunnen voelen en goede begeleiding krijgen.

Wij helpen volwassenen, door hen op een leuke en doelgerichte wijze de Nederlandse taal en andere vaardigheden te leren waardoor belemmeringen verdwijnen en zelfvertrouwen stijgt.

De Nederlandse taal omvat zoveel meer dan taal alleen. Taal is gewoontes, eigenaardigheden, gebruiken, tradities, meningen, waarden en passies. Taal is je weg kunnen vinden en je mogelijkheden volledig kunnen benutten. Taal verbindt mensen.

Sinds kort heeft Totaal Onderwijs ook in de Jagershoef een plek waar we lessen verzorgen voor ongeveer 20 nieuwkomers. Met veel plezier maken we gebruik van de ruimtes in het buurtcentrum waar de enthousiaste vrijwilligers onze cursisten hartelijk ontvangen en een praatje maken in de pauzes. Een mooi voorbeeld dat je integreren samen doet.

Kent u iemand die moet inburgeren of moeite heeft met de Nederlandse taal? Laat het ons weten! We zijn ten alle tijden bereid om, vrijblijvend, informatie over onze taallessen te verstrekken.

Tot ziens bij ons op school!