Bewegen met SamenBuren in Jagershoef

Nieuw:

Blijf gezond in beweging!

Volg de gratis nieuwe beweegprogramma’s van SamenBuren aangepast aan diverse leeftijdsgroepen via uw televisie, computer of tablet.
Dagelijks bewegen is goed voor de gezondheid. Je voelt je fit en het geeft structuur aan je dag. Juist in een tijd met beperkende coronamaatregelen.
Alle beweegprogramma’s met professionele instructeurs en fysiotherapeuten bevatten oefeningen om verantwoord soepel te blijven en uw spierkracht op peil te houden. Ook komen balansoefeningen aan bod. Daarnaast worden tips gegeven over bijvoorbeeld gezondheid en voeding. 
Voor meer informatie, neem contact op met: 
Johan Miedema
Telefoon: 06 51703918
E-mail: projectleider@jagershoef.nl 
Bewegen tot 50 jaar

Bewegen met SamenBuren
en
Fit for Free

Bewegen van 50 tot 80 jaar

Bewegen met SamenBuren
en
de Vitality Club

Bewegen voor 80- & 90-plus

Bewegen met SamenBuren
en de professionals van
Gezond en vitaal

Hoe bewegen te volgen via de TV?

Basisinstructie voor de TV

Disclaimer

Ondanks alle zorg die besteed is aan de samenstelling van deze website, kan SamenBuren geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die het gevolg is van enige onvolkomenheid of fout in de inhoud van deze website. Eveneens wordt aansprakelijkheid uitgesloten ten aanzien van (de gevolgen van het gebruik van) informatie waartoe u toegang verkrijgt door middel van links op deze website.

Bij het plaatsen van beeldmateriaal houden wij rekening met ieders privacy. Wij hebben ons best gedaan om alle rechthebbenden met betrekking tot beeldmateriaal op deze website te achterhalen. Als u denkt dat uw materiaal zonder voorafgaande toestemming is gebruikt, verzoeken wij u vriendelijk dit zo snel mogelijk aan ons te melden, zodat wij gepaste actie kunnen ondernemen.

Alle beweegactiviteiten die worden gedaan met behulp van SamenBuren zijn op eigen risico. Overleg bij twijfel altijd met uw (huis)arts. SamenBuren is niet aansprakelijk voor ongevallen en/of blessures.

Alle rechten van deze website zijn voorbehouden aan SamenBuren.