Bestuur SWJ

Het bestuur

Het bestuur van Stichting Wijkbelang Jagershoef bestaat uit:

  • Johan Miedema, voorzitter/projectleider 
  • Wilma Mulder, secretaris
  • Sjan van Asten, penningmeester

Albert Troost en Theo van Doremalen zijn aangesteld als commissaris.

En de SWJ zou niet bestaan zonder de vele vrijwilligers, die allemaal helpen bij het organiseren en verzorgen van de leuke en belangrijke activiteiten in onze buurt.

Contact

E-mail:
secretaris@jagershoef.nl

Telefoon:
06 – 12 18 65 93

Adres:
Wijkgebouw De Jagershoef
Lohengrinlaan 1
5625 EK Eindhoven

 

 

Wijkgebouw De Jagershoef

Lohengrinlaan 1
5625 EK Eindhoven

Het VTA in de wijk Jagershoef is in 2009 overgenomen door WOONINC. Het heet sinds die tijd “Activiteitencentrum De Jagershoef” en is bedoeld als ontmoetingsplek voor de buurtbewoners.

De maatschappelijke bijdrage van Wooninc. is te zorgen voor goede wijkvoorzieningen voor leren, spelen, ontmoeten en welzijn, waarbij Wooninc. ondersteunt en faciliteert.

Openingstijden

De algemene openingstijden zijn:

Woensdag Wijkdag: 10:00u – 16:00u

Zie agenda voor openingstijden tijdens activiteiten.

Disclaimer

Ondanks alle zorg die besteed is aan de samenstelling van deze website, kan SamenBuren geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die het gevolg is van enige onvolkomenheid of fout in de inhoud van deze website. Eveneens wordt aansprakelijkheid uitgesloten ten aanzien van (de gevolgen van het gebruik van) informatie waartoe u toegang verkrijgt door middel van links op deze website.

Bij het plaatsen van beeldmateriaal houden wij rekening met ieders privacy. Wij hebben ons best gedaan om alle rechthebbenden met betrekking tot beeldmateriaal op deze website te achterhalen. Als u denkt dat uw materiaal zonder voorafgaande toestemming is gebruikt, verzoeken wij u vriendelijk dit zo snel mogelijk aan ons te melden, zodat wij gepaste actie kunnen ondernemen.

Alle beweegactiviteiten die worden gedaan met behulp van SamenBuren zijn op eigen risico. Overleg bij twijfel altijd met uw (huis)arts. SamenBuren is niet aansprakelijk voor ongevallen en/of blessures.

Alle rechten van deze website zijn voorbehouden aan SamenBuren.