Afgelast opschoondag

AFGELAST: Opschoondag Jagershoef Zaterdag 7 november 2020

De corona-maatregelen zijn opnieuw aangescherpt. Als gevolg hiervan zijn evenementen voorlopig niet toegestaan, net als groepen van meer dan 4 personen in de openbare ruimte, waardoor de opschoondagen voor de rest van 2020 moeten worden geannuleerd! 

Afval kan op vertoon van stadspas, gratis naar de milieustraat in Acht worden gebracht. 

Verder bestaat de mogelijkheid om grofvuil aan huis op te laten halen. Dat kan kostenloos voor minima. 

De procedure is als volgt:

“Inwoners van Eindhoven kunnen hun grof huishoudelijk afval aan huis laten ophalen. Hiervoor gebruikt u een Big Bag of sticker. De stickers zijn bedoeld om grote meubelstukken, zoals een oude bank of bed te laten ophalen (één sticker per voorwerp). De Big Bags zijn geschikt voor vrijwel alle soorten grofvuil, behalve chemisch afval, autobanden, asbesthoudende producten en scherp glas. Voor beide opties geldt een totaalgewicht van maximaal 1000 kg.

De Big Bags en stickers zijn te koop bij de klantenservice van hoofdkantoor Cure Afvalbeheer, Lodewijkstraat 3 te Eindhoven. U kunt hier van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur terecht. Houd er rekening mee dat u altijd uw persoonlijke stadspas met foto en uw legitimatiebewijs bij u heeft en alleen met pin kunt betalen.

Gratis ophaalservice voor minima

Inwoners van Eindhoven die een aanslag of beschikking gemeentelijke belastingen hebben ontvangen waarop vermeld staat dat de afvalstoffenheffing is kwijtgescholden, hoeven niet te betalen voor de ophaalservice. Het grof huishoudelijk afval wordt dan kosteloos bij u thuis opgehaald. Op vertoon van de aanslag of beschikking, uw legitimatiebewijs en uw persoonlijke stadspas met foto kunt u per kalenderjaar kosteloos vijf stickers en één Big Bag aanvragen. Iedere sticker of Big Bag wordt pas uitgegeven bij het maken van een afspraak voor de ophaalservice. U kunt hiervoor bellen met de klantenservice: 040- 2500 130.” 

We begrijpen dat deze procedure voor sommige mensen best lastig is om te regelen. Geef dan aan als je hulp hierbij nodig hebt via een email aan projectleider@jagershoef.nl